Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en ik bel je z.s.m. terug.

Be quicker than your shadow…

Be quicker than your shadow…

Ik kon het toch niet laten om wat te fotograferen šŸ™‚ Ik kijk naar een leuke pot tennis. Een mooie zonnetje zorgt voor mooie kleuren en schaduwen. Schaduwen: opeens zie ik een schaduwspel! Schaduwen bewegen over de baan en af en toe komt de “echte” wereld langs in de vorm van het tennisracket of een tennisschoenen. Het tennisspel was sowieso al de moeite waard om te zien, maar dit gaf een leuke twist aan het geheel!

 

be-quicker-then-your-shadow-003-www.lourenz.nl be-quicker-then-your-shadow-004-www.lourenz.nl be-quicker-then-your-shadow-005-www.lourenz.nl be-quicker-then-your-shadow-006-www.lourenz.nl be-quicker-then-your-shadow-007-www.lourenz.nl

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.