Boskalis

In het Groene Hart ten westen van Gouda wordt gebouwd aan een nieuwbouw wijk, Westergouwe. Boskalis werkt daar met veel onderaannemers. ’s Ochtendsvroeg is men daar al bezig.

 

Om het werk vast te leggen heeft fotograaf Lourenz gekozen voor die vroege ochtend, wanneer de zon opkomt. Dit gaf sfeervolle beelden van de bedrijvigheid, beelden die Boskalis o.a. intern gebruikt om over het project te communiceren.

 

De foto’s vormen een eenheid. Keer op keer weer is er werk van gemaakt in de voor JewelEar kenmerkende huisstijl. Die continuïteit en consistentie is iets waarvoor vakmanschap van de fotograaf nodig is.

Voorbeelden van de

bedrijfsfotografie

voor Boskalis

 

Professionele foto’s

Een goede bedrijfsfoto is een foto die het bedrijf juist weergeeft. De foto vertelt wat het bedrijf doet en waar het voor staat. Fotograaf Lourenz weet jouw bedrijf in de foto “te vangen”. Niet gekunsteld of gemaakt, tenzij je dat natuurlijk juist wel wilt.

 

Omdat er zo veel mogelijk is bij fotograaf Lourenz, bespreken we eerst wat jij wil voor jouw bedrijf, zaak of kantoor. Gaat het om het bedrijf, het team, of juist het bedrijfsproces of product. Is het voor presentatie op internet, social media of drukwerk. Of gaat het om instructieve en / of illustrerende beelden? Alleen stilstaande beelden of ook bewegende beelden?

 

Na het bepalen van het doel van de foto’s bespreken we in welke stijl en waar de foto’s en / of film worden gemaakt. Dit kan op locatie of in onze fotostudio. Opnames vanuit de lucht zijn mogelijk met een drone. Uniek is de mogelijkheid om onderwater te fotograferen en filmen. Dit biedt extra spectaculaire mogelijkheden en een unieke uitstraling waar je bedrijf of product mee op zal vallen.

Ons werk

Studio Lourenz fotografeert en filmt ondermeer:

 

  • bedrijfsfotografie
  • productfotografie
  • procesfotografie
  • teamfotografie
  • profielfotografie
  • reportage van evenementen
  • bedrijfsreportage
  • onderwaterfotografie
  • luchtfotografie (drone)

Ik wil ook

zo’n mooie serie bedrijfsfoto’s

Studio Lourenz

helpt je graag verder.
Neem nu nog contact op:

afspraak maken
meer informatie
bel me terug

Beeldvormers

 

Je wilt optimaal profiteren van een goede uitstraling voor jouw bedrijf.
Daarom kies je een totaal pakket voor de optimale beeldvorming, met
grafisch ontwerp / fotografie / film / webdesign / teksten / muziek
van
Dutch Design District, onze partner in media.

 

Zo is alles optimaal op elkaar afgestemd en herkenbaar voor jouw doelgroep.

Bekijk de mogelijkheden
lourenz-fotografie-tr
lourenz-vormgeving-tr
lourenz-website-tr
DutchDesignDistrict-logo-w-600