Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en ik bel je z.s.m. terug.

Het Imagobureau

Het Imagobureau

Presentatie – sjabloon

 

Mijn bedrijf moet goed voor de dag komen.

Dat was de opdracht die ik van Het Imagobureau kreeg. Zie hier het resultaat van een door Lourenz ® ontwerpstudio ontworpen sjabloon.

Een professionele presentatie vraagt allereerst om een juiste inhoud afgestemd op de doelgroep, direct gevolgd door een optimale vormgeving. De juiste vormgeving zorgt ervoor dat de inhoud van je presentatie goed overkomt en aankomt. Er zijn geen storende elementen, foute foto’s, is goed leesbaar en zit logisch in elkaar. Eigenlijk lijkt het op het script voor een film.

Visueel moet de presentatie op orde zijn. Mensen hebben verschillende leerstijlen. Wil je dat jouw boodschap optimaal overkomt, dan moet je er voor zorgen dat je zoveel mogelijk stijlen aanspreekt. Naast luisteren is dat onder andere zien: misschien is kijken nog belangrijker dan luisteren…

Een goed sjabloon heeft aansluiting met de huisstijl van jouw bedrijf, wat de herkenbaar vergroot.

Samen zorgt dit ervoor dat je niet staat te stuntelen op het moment waar het er om spant: staande voor je opdrachtgever en de rest van het bedrijf!

 

 

Voor dit bericht is het ontwerp van het sjabloon omgezet naar een video, die je hierboven kunt zien. Het geeft je een beeld van de mogelijkheden. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jou en/of je bedrijf, informeer dan vrijblijvend!

[button type=”info” url=”www.lourenz.nl/informatie/”]vrijblijvende informatie[/button]

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.