Ontwerp beursstand voor Mijn 1e Hypotheek

achterwand – rollup banner – flyer – ballonnen  – tafelrok

Voor Mijn 1e Hypotheek heb ik een mooie, opvallende, duidelijke beursstand ontworpen. Het eerste gebruik van de stand was tijdens “Bruisend Reeuwijk”, een leuk evenement aldaar. In overleg met het team van Mijn 1e Hypotheek is voor deze opzet gekozen zoals te zien op de foto. De stand valt meteen op tussen alle andere stands door de complete inrichting en helder gebruik van logo, kleur en tekst. Het ontwerp is integraal met achterwand, rollup-banner, flyers, ballonnen en tafelrok. Een representatieve uitstraling van het bedrijf, die zorgt voor een vergroting van de naamsbekendheid!

Ontwerp beursstand met inrichting voor Mijn 1e Hypotheek
Ontwerp beursstand met inrichting voor Mijn 1e Hypotheek