Portretfoto

Portretfoto’s van jou, je gezin, het team van jouw bedrijf. Je wilt een mooie foto, die weergeeft wie jij bent.

 

Fotostudio Lourenz zorgt voor mooie, goed afgewerkte foto’s. De professionele fotograaf zorgt voor een prettige sfeer waarin jij op je best kunt zijn.

 

Wil je kleurige foto’s, of juist urban zwart-wit? Of iets anders? Alles is mogelijk. Fotostudio Lourenz heeft een eigen studio. Op locatie foto’s maken kan ook!

Portfolio

Portretfoto’s

fotografie voor jou

 

Portretfoto’s

Een goede portretfoto is een foto die ten eerste de geportretteerde goed weergeeft. Niet gekunsteld of gemaakt, tenzij je dat natuurlijk juist wel wilt. Lourenz weet je in de foto “te vangen”. De foto vertelt wie jij bent.

Onze werkwijze

Laat je je portretteren door Lourenz dan krijg je het volgende:

 

  • Vooraf bespreken we wat je wilt, welke uitstraling, welke stijl.
  • We bespreken of de foto’s in de studio worden gemaakt of op locatie.
  • In overleg bekijken we welke kleding, aankleding van de omgeving (decor) en andere zaken er nodig zijn.
  • We maken een afspraak voor dag en tijdstip. Bij een fotoshoot buiten maken we vaak een extra afspraak voor het geval de weersomstandigheden niet goed zijn.
  • Tijdens de fotoshoot word je op je gemak gesteld. We realiseren ons dat niet iedereen dagelijks voor de camera staat! Meestal kun je ter plekke al vast het resultaat zien en bekijken welke foto’s jouw voorkeur hebben.
  • Na de fotoshoot verwerken wij de foto’s en leveren die aan zoals we hebben afgesproken. Dat kan digitaal zijn, op maat gemaakt voor internet gebruik of drukwerk, en /of afgedrukt op professionele wijze.

Een mooie serie foto’s

Dat wil ik ook!

Neem contact op