Waardevol

Families staan in een rouwperiode voor veelkeuzes. Wel of geen fotograaf bij de uitvaart kan daar een van zijn. Is er wel of geen behoefte aan beeldmateriaal nadien.

De families waarvoor ik heb mogen fotograferen waren steeds blij dat er foto’s waren, zodat zij later nog eens in alle rust konden terug kijken op deze intensieve periode.

Van te voren heb ik graag persoonlijk contact, of als dat niet gaat via de uitvaartondernemer. We bespreken jullie wensen en wat jullie juist niet willen. Door mijn bescheiden werkwijze ben ik niet hinderlijk aanwezig.

De foto’s worden digitaal opgeleverd, indien van toepassing ook in een mooi album.

Mogelijkheden

De mogelijkheden die ik kan bieden zijn o.a.:

 • fotografie en/of film tijdens het afscheid of uitvaart
 • fotografie in de periode er voor, bijvoorbeeld van de memorylane (het bezoeken van plekken met herinneringen)
 • vormgeving van rouwkaarten en bedankkaarten
 • fotoalbum met foto’s van het afscheid

Maatwerk

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Andere opties zijn meer uren (eventueel meerdere dagdelen), meer foto’s, extra albums, vormgeving rouwkaart, bedankjes, drukwerk.

Bijzonder waardevol is een boekje met het levensverhaal in foto’s en tekst. Vooraf spreken we een aantal momenten met de betrokkene zelf, zoeken we foto’s uit, maken we prachtige foto’s en verwerken we dit in een mooi boekje. Een bijzonder waardevol document.

 

Contact en informatie

Voor meer informatie over uitvaartfotografie neem contact op.

Voor spoed is telefonisch contact het snelst.

0182-743404

  Werkwijze

  Vooraf bespreken we welke wensen de familie heeft en wat de mogelijkheden zijn. Dit doe ik het liefst in een persoonlijk gesprek. Dit kan telefonisch. Eventueel kan het contact ook via de uitvaartondernemer verlopen.

  Tijdens de uitvaart of het afscheid probeer ik zo discreet en onopvallend mogelijk te fotograferen. Door mijn professionele wijze van werken hoef ik doorgaans geen hinderlijk flitslicht te gebruiken.

  Na afloop lever ik de foto’s digitaal op. De foto’s worden door mij nabewerkt voor een optimaal resultaat. Doorgaans zorg ik ervoor dat dezelfde dag nog een paar foto’s klaar zijn. De hele reportage van de uitvaart of het afscheid is in een week gereed.

  Een mooi fotoalbum behoort ook tot mogelijkheden.

  Voor het laatste afscheid

  De laatste momenten samen voor het overlijden of het afscheid is een enorm belangrijke periode, waarin het naderend afscheid centraal staat. Een verdrietige periode, die, als het goed is, ook de basis kan vormen voor dierbare herinneringen aan wat ooit was.

  Het goed vastleggen van deze herinneringen is niet makkelijk en dan kan een professionele uitvaartfotograaf hulp bieden. Bijvoorbeeld het fotograferen van de memorylane, een tocht met elkaar langs dierbare plaatsen. Of een reportage met en over de dierbare waarvan afscheid genomen zal worden.

  Het verzorgen van een mooie fotoreportage of film verzorg ik graag. Met toewijding en professionele werkwijze maak ik een betekenisvol document.