Profielfoto

Een aansprekende profielfoto die bij jou past, dat is wat je wil. Voor jou of je hele team. Wij zorgen er voor. En: tijdens de shoot kun je het resultaat al zien. Zo weet je zeker of het goed is.

 

Fotostudio Lourenz zorgt voor mooie, goed afgewerkte foto’s. De professionele fotograaf zorgt voor een prettige sfeer waarin jij op je best kunt zijn.

 

Wil je kleurige foto’s, of juist urban zwart-wit? Of iets anders? Alles is mogelijk. Fotostudio Lourenz heeft een eigen studio. Op locatie profielfoto’s maken kan ook! Op de zaak of tijdens een beurs of congres.

Portfolio

Profielfoto’s

profielfotografie voor jou

 

Profielfoto’s

Een goede profielfoto is een foto die ten eerste de geportretteerde goed weergeeft. Niet gekunsteld of gemaakt, tenzij je dat natuurlijk juist wel wilt. Lourenz weet je in de foto “te vangen”. De foto vertelt wie jij bent.

Onze werkwijze

Laat je je portretteren door Lourenz dan krijg je het volgende:

 

  • Vooraf bespreken we wat je wilt, welke uitstraling, welke stijl.
  • We bespreken of de foto’s in de studio worden gemaakt of op locatie.
  • In overleg bekijken we welke kleding, aankleding van de omgeving (decor) en andere zaken er nodig zijn.
  • We maken een afspraak voor dag en tijdstip. Bij een fotoshoot buiten maken we vaak een extra afspraak voor het geval de weersomstandigheden niet goed zijn.
  • Tijdens de fotoshoot word je op je gemak gesteld. We realiseren ons dat niet iedereen dagelijks voor de camera staat! Meestal kun je ter plekke alvast het resultaat zien en bekijken welke foto’s jouw voorkeur hebben.
  • Na de fotoshoot verwerken wij de foto’s en leveren die aan zoals we hebben afgesproken. Dat kan digitaal zijn, op maat gemaakt voor internet gebruik of drukwerk, en /of afgedrukt op professionele wijze.

Een mooie profielfoto

Dat wil ik ook!

Neem contact op