Bedrijfsfoto

Bedrijfsfoto’s van jouw bedrijf en/of het team van jouw bedrijf. Je wilt een mooie foto, die weergeeft wat je bedrijf doet en waar het voor wilt staan.

 

Fotostudio Lourenz zorgt voor mooie, goed afgewerkte foto’s. De professionele fotograaf zorgt voor unieke, onderscheidende foto’s die opvallen tussen het enorme aanbod van standaard foto’s of de stockfoto’s die iedereen gebruikt.

 

Wil je kleurige foto’s, of juist urban zwart-wit? Of iets anders? Alles is mogelijk. Fotostudio Lourenz heeft een eigen studio. Op locatie foto’s maken kan ook!

Portfolio

Bedrijfsfoto’s

fotografie voor bedrijven

bekijk foto’s voor

JewelEar

bekijk foto’s voor

Loungebath

bekijk foto’s voor

Nagele

bekijk foto’s voor

De Vries

bekijk foto’s voor

Boskalis

Bedrijfsfoto’s

Een goede bedrijfsfoto is een foto die ten eerste het bedrijf goed weergeeft. Niet gekunsteld of gemaakt, tenzij je dat natuurlijk juist wel wilt. Lourenz weet jouw bedrijf in de foto “te vangen”. De foto vertelt wat jouw bedrijf doet en waar het voor wil staan. Natuurlijk en onderscheidend.

Onze werkwijze

Laat je je portretteren door Lourenz dan krijg je het volgende:

 

  • Vooraf bespreken we wat je wilt, welke uitstraling, welke stijl.
  • We bespreken of de foto’s in de studio worden gemaakt of op locatie.
  • In overleg bekijken we welke kleding, aankleding van de omgeving (decor) en andere zaken er nodig zijn.
  • We maken een afspraak voor dag en tijdstip. Bij een fotoshoot buiten maken we vaak een extra afspraak voor het geval de weersomstandigheden niet goed zijn.
  • Tijdens de fotoshoot word je op je gemak gesteld. We realiseren ons dat niet iedereen dagelijks voor de camera staat! Meestal kun je ter plekke al vast het resultaat zien en bekijken welke foto’s jouw voorkeur hebben.
  • Na de fotoshoot verwerken wij de foto’s en leveren die aan zoals we hebben afgesproken. Dat kan digitaal zijn, op maat gemaakt voor internet gebruik of drukwerk, en /of afgedrukt op professionele wijze.